Apartmani Srbija iznajmljivanje

Apartmani Srbija, Kneza Miloša 54/2 sprat           25 m2 / 1 Studio apartman/garsonjera

Bez agencijske provizije                     Idealno opremljen za 2 osobe

Useljiv odmah                                                Nepušački apartman/nije pogodan za kućne ljubimce

Renta 350 EUR mesečno. Dodatno, računi za 1 stanara – 50 EUR, 2 stanara – 80 EUR (struja, voda, grejanje, kablovska TV, WIFI)

Čišćenje jednom mesečno je uračunato u cenu. Dodatna čišćenja se naplaćuju po ceni od 10 evra po dolasku.

Uživajte u našim udobnim, modernim, kategorisanim sa 4* apartmanima lociranim u centru Beograda. Apartmani se mogu iznajmiti za kraći ili za duži boravak, a u zavisnosti od Vaših potreba. Namešteni su u potpunosti i u njima se nalazi sve što Vam je potrebno. Sve što Vi treba da uradite je da ponesete kofer i osmeh.

Naše lepe i sa stilom opremljene garsonjere nalaze se na drugom spratu impozantne predratne renovirane zgrade. Apartmani su novi i moderno opremljeni. Dodatna pogodnost je njihova centralna lokacija, u blizini brojnih turističkih atrakcija, šoping centara, poznatih restorana i kafića. Odlične veze do svih delova grada.

Visoki plafoni i veliki prozori čine stan svetlim, prijatnim i prozračnim. Apartmani su otvorenog tipa sa opremljenom i prostranom kuhinjom, stolom i dve stolice, udobnom sofom na razvlačenje, televizorom i kablovskom sa brojnim stranim kanalima. Kuhinja je opremljena sa frižiderom, šporetom sa ravnom pločom, posudjem, šerpama i kuvalom.Kupatilo je prostrano i ima veliku tuš kabinu. Stan je opremljen i veš mašinom.

 

Kontakt osoba: Maja Kojić

Telefon: + 381 63 440 698 Viber and WhatsApp

Kontakt mejl: manager@hotelsrbijagarden.com